ပါဝင်ပစ္စည်းများ
၁။ ရှပ်ခရုခြောက်
၂။ ဆီ
၃။ ငံပြာရည်
၄။ မရမ်းပြား
၅။ သံပုရာသီး
၆။ ရှောက်ရွက်
ချက်ပြုတ်ပုံအဆင့်ဆင့်
ရှပ်ခရုသုပ်ရန်အတွက် ရေကိုဆူအောင် တည်ထားရပါမည်။ ရေဆူလာလျှင် ခရုခြောက်ကို ကျက်အောင် ပြုတ်ရပါမည်။ ခရုကျက်လျှင် ခရုထဲကအမည်းဆံများကို ဖယ်ထုတ်ပြီး ရေဆေး သန့်စင်ပါမည်။ ကြက်သွန်ဖြူကို ပါးပါးလှီးပြီး ဆီချက်ချက်ထားရပါမည်။ ရေဆေးသန့်စင်ထား သော ရှောက်ရွက်နှင့်ကြက်သွန်နီကို ပါးပါးလှီးထားရပါမည်။ မွန်ရိုးရာရှပ်ခရုသုပ်မှာ ပဲလှော် ထည့်သုပ်ရမှာ ဖြစ်သည့်အတွက် ပဲလှော်ကိုလည်း ထောင်းထားရပါမည်။ ချဉ်ငံစပ်အရသာ ရစေရန်အတွက် မရမ်းပြားကို ရေအနည်းငယ်နှင့် ခြေပြီးထည့်ရပါမည်။ အနံ့အရသာပြည့်စုံအောင် သံပုရာသီးလည်း ထည့်ပါမည်။ ပါဝင်ပစ္စည်းများအားလုံးထည့်၍ သမအောင်ရောနယ်ပြီးလျှင် မွန်ရိုးရာရှပ်ခရုသုပ်ချဉ်စပ်ကို သုံးဆောင်နိုင်ပါသည်။