တိုင်းရင်းသားလူမျိုးများရေးရာဝန်ကြီးဌာန ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီးရုံးနှင့် တိုင်းရင်းသားအခွင့်အရေးများကာကွယ်စောင့်ရှောက်ရေးဦးစီးဌာနမှ ၁၆-၁၁-၂၀၂၃ ရက်နေ့တွင် နိုင်ငံဝိုင်သတင်းစာများမှ ခေါ် ယူထားသော ဒုတိယဦးစီးမှူးရာထူး(၁၀)နေရာအတွက် အရည်အချင်းစစ်ဆေးရန် စာမေးပွဲဖြေဆိုရမည့်နေ့ရက် ကြေညာခြင်း

စဉ်	ဖြေဆိုရမည့်နေ့ရက်	ဖြေဆိုရမည့်အချိန်	ဖြေဆိုမည့်ဘာသာရပ်/လူတွေ့	ဖြေဆိုမည့်နေရာ
c	၁၆-၁-၂၀၂၄	၁၀:၀၀ နာရီ	မြန်မာစာနှင့်	တိုင်းရင်းသားလူမျိုးများ
	(အင်္ဂါနေ့)	မှ	အထွေထွေဗဟုသုတ	ရေးရာဝန်ကြီးဌာန၊
		၁၂:ဂဂ နာရီအထိ		ရုံးအမှတ်(၁၄)၊
				နေပြည်တော်
		၁၃:၀၀ နာရီ	အင်္ဂလိပ်စာ	11
		မှ		
		၁၅:၀၀ နာရီအထိ		
J	၁၈-၁-၂၀၂၄	၁၀:၃၀ နာရီ	လူတွေ့စစ်ဆေးခြင်း	11
	(ကြာသပတေးနေ့)			

တိုင်းရင်းသားလူမျိုးများရေးရာဝန်ကြီးဌာန

ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီးရုံးမှ ခေါ်ယူထားသော ဒုတိယဦးစီးမှူးရာထူး (၃)နေရာအတွက်

စာမေးပွဲဖြေဆိုရမည့်သူများ၏ ခုံအမှတ်စာရင်းကြေညာခြင်း

၁၆-၁-၂၀၂၄

စဉ်	ခုံအမှတ်	အမည်	အဘအမည်	နိုင်ငံသားစိစစ်ရေး ကတ်ပြားအမှတ်	မှတ်ချက်
э	UMO-01	ဒေါ်ဟေမာန်မိုးသက်	ဦးတင်အောင်မိုး	၇/ညလပ(နိုင်)၂၀၁၅၃၇၉	
J	UMO-02	ဒေါ်ကြည်သူကျော်	ဦးကျော်ကျော်လင်း	၈/တတက(နိုင်)၂၁၆၉၀၁	
२	UMO-03	ဦးကောင်းထက်စံ	ဦးဝင်းမော်ဦး	၉/ပမန(နိုင်)၂၃၄၁၂၂	
9	UMO-04	ဒေါ်ဖြိုးသွယ်ဦး	ဦးကျော်ဟိန်း	၅/မရန(နိုင်) ၃၁၄၄၀၉	
ງ	UMO-05	ဒေါ်အေးမြတ်မြတ်ဆွေ	ဦးစန်းမောင်	၅/ယမပ(နိုင်) ၁၃၃၄၄၇	
હ	UMO-06	ဒေါ်စန္ဒာထွန်း	ဦးစောမြိုင်	၁၄/ဝခမ(နိုင်)၂၆၉ဝ၈၅	
P	UMO-07	ဒေါ်စုစုလှိုင်	ဦးထွန်းသိန်း	၉/မထလ(နိုင်)၂၉၅၀၈၈	
റ	UMO-08	ဒေါ်ခြူးခြူးတင်ခ	ဦးတင်ခ	၁၂/ကမရ(နိုင်)၀၅၈၁၁၈	
ତ	UMO-09	ဦးဇော်မင်းနိုင်	ဦးရဲ	၉/လဝန (နိုင်)၂၅၆၆ဝ၇	
၁၀	UMO-10	ဦးဆန်းဝင်းထွန်း	ဦးဝင်းဆောင်	၉/တကန(နိုင်)၂၀၇၄၉၈	
၁၁	UMO-11	ဦးရှိန်းမင်းသူ	ဦးအောင်နိုင်	၉/ပမန(နိုင်) ၂၅၈၀၅၇	
၁၂	UMO-12	ဦးတေဇာအောင်	ဦးထွန်းလွင်	၉/ပသက(နိုင်)၁၄၃၃၉၄	
၁၃	UMO-13	ဒေါ်ဥမ္မာဆွေ	ဦးကျော်ထွေး	၈/မသန(နိုင်) ၁၃၂၅၀၁	
၁၄	UMO-14	ဒေါ်ပန်းအိစံ	ဦးဝင်းမြင့်	၉/လဝနနိုင်) ၁၇၁၃၃၃	

တိုင်းရင်းသားအခွင့်အရေးများကာကွယ်စောင့်ရှောက်ရေးဦးစီးဌာန၊

ဒုတိယဦးစီးမှူးရာထူး(၇)နေရာသို့ ဖြေဆိုမည့်သူများ၏ အမည်စာရင်း

စဉ်	ခုံအမှတ်	အမည်	အဘအမည်	နိုင်ငံသားစိစစ်ရေး ကတ်ပြားအမှတ်	မှတ်ချက်
э	တ.ခ.က–၀၁	ဒေါ်နန်းအိအိကျော်	ဦးနိုင်ကျော်ကျော်ထွေး	၁၃/ရစန(နိုင်)၁၀၇၇၃၅	
J	တ.ခ.က–၀၂	ဒေါ်ဖြူဖြူအောင်	ဦးအောင်ဇော်မင်း	၅/ခတန(နိုင်)ဂ၂၃၄၉၈	
5	တ.ခ.က-၀၃	ဒေါ်စန္ဒ၁ဝင်း	ဦးလိုင်ဟွတ်	၄/မတပ(နိုင်)၀၄၄၀၂၁	
9	တ.ခ.က-၀၄	ဒေါ်တင်ဓ၁ဝင်း	ဦးအောင်မြင့်	၅/ဖပန(နိုင်)၀၈၃၄၈၅	
ງ	တ.ခ.က–၀၅	ဒေါ်စန်းသီတာခိုင်	ဦးမောင်ညွှန့်	၈/မလန(နိုင်)၀၉၁၆၃၁	20 2
G	တ.ခ.က–၀၆	ဒေါ်မြင့်သန္တာအောင်	ဦးအောင်မင်း	၉/အမၜ(နိုင်)၀၃၈၃၂၄	
?	တ.ခ.က–၀၇	ဒေါ်နှင်းအဥ္စလီ	ဦးခင်မောင်စိုး	၈/မကန(နိုင်)၂၃၈၃၇၆	
െ	တ.ခ.က-၀၈	ဒေါ်ခိုင်မွန်ကျော်	ဦးကျော်မြသန်း	၁၁/သတန(နိုင်)၁၀၀၆၂၁	
ତ	တ.ခ.က–၀၉	ဒေါ်ဖြိုးသွယ်ဦး	ဦးကျော်ဟိန်း	၅/မရန(နိုင်)၃၁၄၄၀၉	
00	တ.ခ.က–၁၀	ဒေါ်အေးမြတ်မြတ်ဆွေ	ဦးစန်းမောင်	၅/ယမပ(နိုင်)၁၃၃၄၄၇	2
၁၁	တ.ခ.က–၁၁	ဒေါ်ကျိန်ဆွင်းလွန်	ဦးဂင်ဒိုခုပ်	၄/ထတလ(နိုင်)၀၄၇၁၅၁	
၁၂	တ.ခ.က–၁၂	ဦးအောင်ဖြိုးသော်	ဦးအောင်ဝင်း	၃/ဘအန(နိုင်)၃၄၃၆၃၉	
၁၃	တ.ခ.က–၁၃	ဒေါ်မျိုးသန္တာအောင်	ဦးတင်လှိုင်	၈/မတန(နိုင်)၈၅၈၉၈၅	
၁၄	တ.ခ.က–၁၄	ဒေါ်ဥမ္မာမိုး	ဦးဝင်းရွှေ	၈/စတရ(နိုင်)၀၄၂၃၄၉	с. С
၁၅	တ.ခ.က–၁၅	ဒေါ်အားမီညီ	ဦးငွားတား	၁/မကန(နိုင်)၁၈၉၅၄၈	
၁၆	တ.ခ.က–၁၆	ဒေါ်အေးသဥ္စာထွန်း	ဦးအောင်ဇော်လင်း	၅/မရန(နိုင်)၃၃၃၆၈၀	
၁၇	တ.ခ.က–၁၇	ဦးစိုးဝေထွန်း	ဦးဉာဏ်မြင့်	၈/မကန(နိုင်)၂၀၅၇၈၆	
ວຄ	တ.ຈ.က−ວຄ	ဒေါ်ခင်မာငြိမ်း	ဦးအောင်လှိုင်	၅/ယမပ(နိုင်)၁၄၀၅၄၃	
၁၉	တ.ခ.က–၁၉	ဒေါ်ထူးထူးမွန်	ဦးသိန်းဝင်း	၁/မညန(နိုင်)၁၇၆၇၉၃	
Jo	တ.ခ.က–၂၀	ဒေါ်ချောကျော့ကေခိုင်	ဦးသံချောင်း	၁၃/ရစန(နိုင်)၁၁၃၈၄၃	
၂၁	တ.ခ.က–၂၁	ဒေါ်သန်းရွှေဦး	ဦးဗိုလ်ခိုင်	၈/စလန(နိုင်)၁၈၆၈၇၂	